Veelgestelde vragen

We hebben in deze lijst de meest voorkomende vragen i.v.m. de tentoonstelling Adriaen Brouwer – Meester van Emoties in het MOU Museum te Oudenaarde opgenomen. 

Neen, dit is zeker niet verplicht. Indien gewenst, kunt u uw ticket de dag zelf aan de ticketbalie aankopen. Anderzijds is het mogelijk uw ticket vooraf te aan te kopen via de website, zo bent u zeker dat u op het gewenste tijdstip de tentoonstelling kunt bezoeken.

Dit is helaas niet mogelijk. U boekt een ticket voor een bepaald tijdslot, en vanaf dan heeft u een speling van een half uur. U mag dus tot een half uur later dan het geboekte tijdstip toekomen. Daarna is uw ticket niet meer geldig. De tentoonstelling vóór het gekozen tijdslot bezoeken is niet mogelijk.

U kunt de audiogidsen enkel huren aan de ticketbalie de dag van uw bezoek (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Neen, u moet de bijlage (in pdf-formaat) van de e-mail afdrukken en meebrengen op de dag van uw bezoek. Dit document bevat een barcode die gescand wordt aan de ticketbalie. De e-mail zelf is niet voldoende om toegang  te krijgen tot de tentoonstelling.

Check zeker uw spam mailbox. Indien u daar uw ticket niet teruggevonden heeft, stuurt u dan een e-mail naar visitbrouwer@oudenaarde.be

Tijdens het weekend belt u best naar 055 31 72 51.

Neen, met uw toegangsticket krijgt u toegang tot 1000 jaar geschiedenis van Oudenaarde, de wandtapijtencollectie, de zilvercollectie en de Adriaen Brouwer tentoonstelling.

Het museum sluit alle dagen om 18u00 (m.u.v. donderdag) dus de ticketverkoop aan de balie wordt om 17u00 afgesloten. Het is wel mogelijk om online een ticket aan te kopen voor het laatste tijdstip tussen 17u00 en 17u30. Op donderdag, wanneer het museum open is tot 22u00, wordt het laatste ticket aan de balie verkocht om 21u00 (online tickets tussen 21u00 en 21u30).

Opgelet: het museum sluit respectievelijk om 18u00 en 21u00.

Met een vooraf gekocht online ticket voor het tijdstip respectievelijk 17u00 of 21u00 kan u wel nog tot een half uur na aankoop toekomen.

U vindt de voorwaarden en tarieven op www.adriaenbrouwer.be > Plan je bezoek > Plan je bezoek als groep. Daarna stuurt u een e-mail met uw aanvraag (naam groep, verantwoordelijke, straat + huisnummer, gemeente/stad, datum en tijdstip, aantal personen, gewenst programma) naar visitbrouwer@oudenaarde.be.

Opgelet: de reductietarieven voor individuele bezoeker zijn niet van toepassing op het groepstarief.

Dat kan! U kunt een NMBS B-Dagtrip aankopen via volgende link: https://www.belgiantrain.be/nl/leisure/b-excursions/art-culture/adriaen-brouwer

Het museum ligt op 10 minuutjes wandelen van het station.

U kunt een e-mail sturen met uw aanvraag naar visitbrouwer@oudenaarde.be, maar u dient wel de verzendkosten te betalen.

Omwille van administratieve redenen is dit helaas niet mogelijk.

Neen, de Museumpas is in het MOU Museum pas geldig vanaf 1 januari 2019.

Dit is een kunstproject in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Pamele. De kunstwerken zijn enkel daar tentoongesteld, en niet op verschillende plaatsen in de stad.

Meer info vindt u op www.charivari.show

Er zijn geen combitickets, maar op vertoon van uw toegangsticket Adriaen Brouwer, krijgt u €1 korting bij Charivari, en €2 korting bij de tentoonstelling in het Centrum Ronde van Vlaanderen.